Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Θερμική μεταφορά Overprinter κατασκευαστής

Κωδικοποίηση DK, σημειώνει κάθε στιγμή

Γύρος εργοστασίων

Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd Εργοστάσιο

Παίρνω Θερμική μεταφορά Overprinter & Γραμμωτός κώδικας Overprinter Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

    Η Co. τεχνολογίας κωδικοποίησης της Σαγκάη Dikai, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1995, Dikai έχει αφιερωθεί στον περιεκτικό προμηθευτή λύσεων κωδικοποίησης με την Ε&Α, την καινοτομία, την κατασκευή, τις πωλήσεις & την υπηρεσία των μηχανών & των αναλωσίμων ποιοτικής κωδικοποίησης. Η έδρα μας βρίσκεται στη Σαγκάη, Κίνα. Μέχρι στιγμής έχουμε 13 υποκαταστήματα στην Κίνα, τα υποκαταστήματα στο Μεξικό και τη Βραζιλία καθιερώθηκαν το 2023, οικοδόμηση πρακτόρων υπηρεσιών της ΕΥΡ & των ΗΠΑ υπό εξέλιξη, έχουμε επίσης πολλούς πιστοποιημένους διανομείς στο εξωτερικό.

 

    Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές από το 2006. Εμμένοντας στη φιλοσοφία επιχείρησης «του μολύβδου, ακραίος, αποδοτικού», Dikai είναι δεσμευμένο στις εύκαμπτες λύσεις κωδικοποίησης συσκευασίας στο μακροπρόθεσμο. Το Dikai έχει συσσωρεύσει περισσότερα από 40 εξουσιοδοτημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και είναι κύριο ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας αμερικανικών εφευρέσεων. Τα κύρια προϊόντα είναι: Θερμική μεταφορά Overprinter, κωδικοποιητής ρόλων μελανιού, καυτή Stamper μηχανή, εκτυπωτής λέιζερ, θερμικός εκτυπωτής Inkjet και σχετικά αναλώσιμα. Αναπτύξαμε λύση κωδικοποίησης «ένας-στάσεων» την ευφυή επίσης, μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες για να διαχειριστεί και να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία κατασκευής για τον προσδιορισμό, την επαλήθευση, την προώθηση προϊόντων και τη λογιστική επισήμανση. Όλες αυτές οι λύσεις εφαρμόζονται ευρέως στις βιομηχανίες των τροφίμων, της ιατρικής, των σπόρων, του ιατρικού εξοπλισμού, του καθημερινού ιστού, των καθημερινών χημικών ουσιών, της ξύλινης βιομηχανίας, κ.λπ.

 

     Η δ-σειρά TTO Dikai προωθήθηκε δεδομένου ότι ένα προϊόν ναυαρχίδων στη Γερμανία INTERPACK το 2005, συσσωρευτική ποσότητα πωλήσεων έχει φθάσει σε 15.000 σύνολα μέχρι το 2019, κερδίζει περισσότερο από 50% του μεριδίου αγοράς TTO στην Κίνα. Χτίσαμε μια άριστη ομάδα με 25 έτη εμπειρίας στη εξυπηρέτηση πελατών και τη τεχνική υποστήριξη. Εκτός αυτού, στοχεύουμε στην κατασκευή ενός παγκόσμιου δικτύου διανομής. Με τις ευφυείς λύσεις, ελπίζουμε μπορούμε να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας και να φέρουμε προσθέτουμε την αξία σε σας στο εγγύς μέλλον.

 

Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Στοιχεία επικοινωνίας