Κίνα Θερμική μεταφορά Overprinter κατασκευαστής

Κωδικοποίηση DK, σημειώνει κάθε στιγμή

Περίπου εμείς

Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd
Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd
Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd
Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd
1 2 3 4
Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd
 • Η Shanghai Dikai Coding Technology Co., Ltd ιδρύθηκε το 1995. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές από το 2006.

 • Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, φαρμακευτικών προϊόντων, χαρτιού και άλλων ειδών, και έχουν αποκτήσει καλή φήμη στους πελάτες.

 • Ιδρυμένη στη Σαγκάη το 1995, η ομάδα DIKAI έχει αφιερωθεί στην καινοτομία, την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις των κατάλληλων μηχανών κωδικοποίησης.

 • Ομάδα Ε&Α: DIKAI έχει το τμήμα Ε&Α του και έχει αποκτήσει 37 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας καθώς επίσης και τα πιστοποιητικά CE&ISO 9001.

Παίρνω Θερμική μεταφορά Overprinter & Γραμμωτός κώδικας Overprinter Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
 • Εξαγωγέας
 • Πωλητής
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : DIKAI
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200
 • Ετήσιες πωλήσεις : 250000000-500000000
 • Ιδρύθηκε Έτος : 1995
 • Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Η Co. τεχνολογίας κωδικοποίησης της Σαγκάη Dikai, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1995, και Dikai έχει αφιερωθεί στον περιεκτικό προμηθευτή λύσεων κωδικοποίησης με την Ε&Α, την καινοτομία, την κατασκευή, τις πωλήσεις & την υπηρεσία των μηχανών & των αναλωσίμων ποιοτικής κωδικοποίησης. Η έδρα μας βρίσκεται στη Σαγκάη, Κίνα, έχουμε 16 γραφεία κλάδων και πολλούς εξουσιοδοτημένους διανομείς σε εσωτερικό. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές από το 2006. Εμμένοντας στη φιλοσοφία επιχείρησης «της βασικής τεχνολογίας, προεξέχουσα υπηρεσία», Dikai είναι δεσμευμένο στις εύκαμπτες λύσεις κωδικοποίησης συσκευασίας στο μακροπρόθεσμο. Το Dikai έχει συσσωρεύσει το περισσότερο από 40 εξουσιοδοτημένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι κύριο ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας αμερικανικών εφευρέσεων. Τα κύρια προϊόντα είναι: Θερμική μεταφορά Overprinter, κωδικοποιητής ρόλων μελανιού, καυτή μηχανή γραμματοσήμων, λέιζερ που χαρακτηρίζουν τη μηχανή, θερμικός εκτυπωτής Inkjet και σχετικά αναλώσιμα. Αναπτύξαμε λύση κωδικοποίησης «ένας-στάσεων» την ευφυή επίσης, μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες για να διαχειριστεί και να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία κατασκευής για τον προσδιορισμό, την επαλήθευση, την προώθηση προϊόντων και τη λογιστική επισήμανση. Όλες αυτές οι λύσεις εφαρμόζονται ευρέως στις βιομηχανίες των τροφίμων, της ιατρικής, των σπόρων, του ιατρικού εξοπλισμού, του καθημερινού ιστού, των καθημερινών χημικών ουσιών, της ξύλινης βιομηχανίας, κ.λπ. Η δ-σειρά TTO Dikai προωθήθηκε δεδομένου ότι ένα προϊόν ναυαρχίδων στη Γερμανία INTERPACK το 2005, συσσωρευτική ποσότητα πωλήσεων έχει φθάσει σε 15.000 σύνολα μέχρι το 2019, κερδίζει περισσότερο από 50% του μεριδίου αγοράς TTO στην Κίνα. Χτίσαμε μια άριστη ομάδα με 25 έτη εμπειρίας στη εξυπηρέτηση πελατών και τη τεχνική υποστήριξη. Εκτός αυτού, στοχεύουμε στην κατασκευή ενός παγκόσμιου δικτύου διανομής. Με τις ευφυείς λύσεις, ελπίζουμε μπορούμε να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας και να φέρουμε προσθέτουμε την αξία σε σας στο εγγύς μέλλον.

 

Όραμα DIKAI: Για να είναι διάσημος ολοκληρωτής συστήματος ID στον κόσμο

Τιμές DIKAI: Το όφελος του πελάτη έρχεται πρώτα

 

Στοιχεία επικοινωνίας